Uit eigen atelier : Ons verhaal

Sinds de start van de Bornse- Tenten en Zeilenreparaties in 2005 zijn wij veelal door onze eigen gezinssituatie op een aantal leuke producten en ideeŽn gekomen.

De hondenkar huif:

Ons gezin bestaat uit Albert en Linda en onze twee kinderen van 9 en 6 jaar en daarnaast hebben we ook nog een hele luie hond genaamd Ugly (type Engelse bulldog, dus we nemen het haar maar niet kwalijk) Ze is een schat, maar even een eindje fietsen met haar aan de lijn is niet wat. Dus hebben we daar wat leuks op bedacht... Een hondenkar, gemaakt van een goedkoop fietsaanhangertje, er een leuk huifje op gemaakt met voldoende ventilatie en doorkijk mogelijkheid en klaar is kees... Een fantastische hondenkar voor achter de fiets...

 

 

dit is geen verkoopproduct!

Fantastisch!!! alleen...........dacht onze hond er ook maar zo over.

Ze blijft nog steeds heerlijk thuis als wij een eindje gaan fietsen.


De Skelter-hoes:

Onze kinderen hebben een aantal jaren terug een mooie Berg-skelter gekregen, echter waar laat je dat ding? In onze garage was geen ruimte, en hun stoere bak (met de bij ons land horende weersomstandigheden) buiten laten staan leek ook niet verstandig, dus er moest maar een mooie hoes voor worden gemaakt. We hebben gekozen voor zeer sterk waterdicht pvc gecoat doek in de kleuren kobaltblauw en grijs

 

 


En van het een komt het ander, ook een mooie hoes voor over de aanhanger van de skelter,

kan die ook gewoon buiten blijven staan. Uiteraard hebben we hier voor het zelfde materiaal

gekozen als bij de skelter-hoes.De huif voor de Skippy-bike:

Vorig jaar werden we benaderd door Skippy-bike om een huifje te maken die op het geraamte van de bak van deze fiets zou passen. Voor allen die deze fiets nog niet kennen, Skippy-bike is een fiets van Nederlandse makelij met aan de voorkant een bak waarin 2 kinderen kunnen zitten. En vanwege wederom de Nederlandse weersomstandigheden was het verstandig er voor te zorgen dat de kids daar dan wel lekker droog in kunnen zitten. Aan ons was de eer en zo is het uiteindelijk geworden.


Voor verkooppunten: zie http://www.skippybike.nl/    


De parasol-hoes:

 

Vorig voorjaar, toen de zon eindelijk weer tevoorschijn kwam na een druilerige natte winter, en wij de parasol weer nodig hadden, stond ons heel wat te wachten. Wij hadden twee jaren ervoor bij een winkel met huishoudelijke artikelen een hoes voor een parasol (doorsnee 4 meter) gekocht, daar zo,n Ä 15,00 voor betaald zodat dat ding 's winters gewoon buiten kon blijven staan. (wederom wegens ruimtegebrek in de garage). Jammer genoeg verpulverde het hele geval toen we het er af wilden pellen, en bleek het ook nog zo lek als een mandje te zijn, met als gevolg dat er vocht vlekken in de parasol zaten. Dat was flink balen, maar dat bracht ons wel weer op een goed idee.

We hebben gekozen voor zeer sterk waterdicht pvc gecoat doek in de kleuren grijs of kobaltblauw.

De hoes is voorzien van een sterke rits en er zit een metalen staaf in verwerkt om de hoes makkelijker over de parasol te kunnen slaan. U hoeft dus geen halsbrekende toeren uit te halen zoals boven op de tuin-meubels klimmen.

 


Transport-zeil voor de boot (Delphin 14 console-boot)

In onze vrije tijd vertoeven we graag , als we het weer het uiteraard toestaat, op het water.

Wij hebben dan ook een leuk bootje dat op een trailer ligt zodat wij altijd vrij zijn in onze keuze waar dan ook te willen varen. Echter hadden we als we een dagje gingen varen de kofferbak van onze auto gevuld met koelbox, etenswaren en andere spullen. Daar aan toegevoegd moest dan ook nog eens de gehele kussen-set van de boot, dus dat was wel even proppen. Voor ons een uitdaging om er een goed transport-zeil voor te maken zonder dat we in de boot moesten boren voor drukknopen e.d. We hebben zelf gekozen voor zeer sterk waterdicht hoog-glans pvc gecoat doek in de kleur grijs.

dit is geen verkoopproduct!